iPhone X ağ ayarlarına sıfırlama demek iPhone X telefonunuzun sadece ağ ile ilgili olan ayarlarını sıfırlamak demek. Yani iPhone X telefonunuzu satın aldığını ilk günkü ayarlarına geri döndürür. iPhone X telefonunuzu nasıl ağ ayarlarına sıfırlayacağınızı resimli olarak adım adım anlattık. Ama öncesinde bahsettiğimiz uyarıları dikkatle okuyun.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama Hazırlık

ÖNEMLİ

i – iPhone X Ağ ayarlarına Sıfırlama işlemi sadece telefonunuzun Bluetooth, Wi-Fi (kablosuz ağ) ve mobil veri ayarlarını sıfırlar.

Sponsorlu Bağlantılar

ii – Ağ ayarlarına Sıfırlama işlemi ile telefonunuzdaki hiçbir veri silinmez.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama

1 – İlk olarak telefonun menüsünden “Ayarlar” bölümüne girin.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama

2 – Sonraki adımda “Genel” seçeneğine girin.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama

3 – Karşınıza gelen ekranda “Sıfırla” bölümünü seçin.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama

4 – Son olarak “Ağ Ayarlarına Sıfırla” seçeneğini seçin.

iPhone X Ağ Ayarlarına Sıfırlama

Böylece iPhone X telefonunuzun Bluetooth, Wi-Fi (kablosuz ağ) ve mobil veri (telefon interneti) ayarlarını sıfırlamış oldunuz.

NOT: Herhangi bir sorun olması halinde sorumluluk size aittir.

NOT: TELEFONUNUZ İLE İLGİLİ FARKLI SORUNLAR İÇİN LÜTFEN YORUM BÖLÜMÜNDEN BİZE YAZIN. YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ. AYRICA BU KATEGORİDEKİ DİĞER SORUNLARA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here