iPhone X konum ve gizliliği sıfırlama işlemi iPhone X telefonunuzun sadece konum ve gizlilik ile ilgili olan ayarlarını sıfırlama işlemidir. Yani iPhone X telefonunuzu satın aldığını ilk günkü konum ve gizlilik ayarlarına geri döndürür. Bu işlemin nasıl yapılacağını resimli olarak adım adım anlattık.

iPhone X Konum ve Gizliliği Sıfırlama

iPhone X konum ve gizliliği sıfırlama işlemi için;

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Öncelikle telefonunuzun menüsünden “Ayarlar” bölümüne girin.

iPhone X Konum ve Gizliliği Sıfırlama

2 – “Genel” seçeneğini seçin.

iPhone X Konum ve Gizliliği Sıfırlama

3 – Karşınıza gelen ekranda “Sıfırla” bölümünü seçin.

iPhone X Konum ve Gizliliği Sıfırlama

4 – Ekranda gördüğünüz seçeneklerden “Konum ve Gizliliği Sıfırla” seçeneğine dokunun.

iPhone X Konum ve Gizliliği Sıfırlama

5 – Son olarak karşınıza çıkan uyarı ekranında “Ayarları Sıfırla” seçeneğini tekrar seçerek işlemi onaylayın.

Böylece konum ve gizlilik ayarlarını başarılı bir şekilde sıfırlamış oldunuz.

NOT: APPLE iPhone X TELEFONUNUZ İLE İLGİLİ FARKLI SORUNLAR İÇİN LÜTFEN YORUM BÖLÜMÜNDEN BİZE YAZIN. YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ. AYRICA BU KATEGORİDEKİ DİĞER REHBER YAZILARINA DA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN. ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR HEMEN HER TÜRLÜ SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ ANLATAMAYA ÇALIŞTIK.

Sponsorlu Bağlantılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here