Samsung Galaxy A6 Plus veri yedekleme işlemi çok çok önemlidir. Çünkü veri yedeği alınmazsa telefonda meydana gelecek bütün resim, müzik, video, belge, rehber v.b. silinebilir.

Samsung Galaxy A6 Plus Veri Yedekleme

Samsung Galaxy A6 Plus veri yedekleme yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu yazımızda şu sorulara cevap vereceğiz;

i – Yedekleme özellikleri nasıl etkinleştirilir?

ii – Samsung Galaxy A6 Plus nasıl yedeklenir?

iii – Samsung Galaxy A6 Plus’da hesabı nasıl yedekleyebilirim?

Samsung Galaxy A6 Plus Veri Yedekleme

İlk olarak Samsung Galaxy A6 Plus cihazınızda veri yedekleme yapabilmek için veri yedekleme seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

1 – İlk olarak menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Seçeneklerden “Cloud ve hesaplar” seçeneğine girin.

3 – Sonraki pencerede “Yedekle ve geri yükle” seçeneğine dokunun.

4 – “Verilerimi yedekle” seçeneğinin karşısındaki kutucuğu aktif edin.

Bundan sonraki yedekleme işlemi kullandığınız hesaba göre değişecektir.

A – Samsung Hesabı için Samsung Galaxy A6 Plus Yedekleme

A1 – Samsung Galaxy A6 Plus telefonunuzun “Yedekle ve geri yükle” ekranında iken “Yedekleme ayarları” seçeneğine dokunun.

A2 – Yedeklemek istediğiniz verilerin karşısındaki kutucukları aktif edin ve ekranın altındaki “ŞİMDİ YEDEKLE” butonuna dokunun.

A3 – Samsung Galaxy A6 Plus yedekleme işlemi bitene kadar bekleyin.

B – Google Hesabı için Samsung Galaxy A6 Plus Yedekleme

B1 – Telefonunuzun “Yedekle ve geri yükle” ekranında iken “Hesabı yedekle” seçeneğine dokunun.

B2 – Eğer Samsung Galaxy A6 Plus telefonunuzda belirlenmiş bir Gmail adresiniz varsa onu seçebilir ya da yeni bir tane Gmail hesabı oluşturabilirsiniz.

B3 – Şimdi Samsung Galaxy A6 Plus telefonunuzda “Cloud ve hesaplar” menüsüne dönüp “Hesaplar” seçeneğine dokunun.

8 – Hesaplar arasından “Google” seçeneğine dokunun.

9 – Samsung Galaxy A6 Plus telefonunuzda yedeklemek istediğiniz verilerin karşısındaki kutucukları aktif edin.

10 – Ekranın sağ üst köşesindeki 3 noktaya dokunup çıkan seçeneklerden “Şimdi senkronize et” seçeneğini seçin.

11 – Verilerin yanındaki döner okların hepsi kaybolduğunda veri yedekleme işlemi bitmiş olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here